KávéStyle egy tucat technikai bravúrral

Had’ mutassam be nektek Barátnőm 25. születésnapjára ? készített kincsesládika, ami rengeteg szeretettel, és egy tucat technikai bravűr alkalmazásával készült.

Ez az ajándék talán az, ami igazán nagy kihívásokat tartogatott nekem, és valami igazán különlegeset szerettem volna készíteni.

A dobozkán a 2. transzferálásomat láthatjátok, nagyon féltem tőle, hogy nem sikerül úgy, ahogy kellene. Bár a dekupázs technikán belül tartjuk számon, lényeges különbség van a transzfer eljárás és a hagyományos szalvétatechnika között. A transzfer dekupázshoz speciális hordozóanyagra van szükség – ez a transzfer ragasztó, a transzfer gél vagy a transzfer oldat lehet. Én ebben az esetben a felület átvitelére Pentart Transzfer gélt (100 ml) használtam.

A stencilezést pedig itt próbáltam ki először 🙂

Talán azóta sem sikerült annyira tökéletesre egy 3D stenciles műveletem sem, mint ennek a tartónak a díszítésénél.

Alapszínnek borvörös Pentart Akrilfestéket kapott, a belsejét pedig bézs alapon arany antikoló pasztával kentem át vékonyan, a fa erezetét ezzel kiemelve.

Miután minden megszáradt, 3 rétegben Pentart Selyemfényű ragasztólakkal “tartósítottam, és a legvégén a kávé szemeket felragasztottam hobby ragasztóval.

violett_dekor_kavestyle_kep_2 violett_dekor_kavestyle_kep_3 violett_dekor_kavestyle_kep_4 violett_dekor_kavestyle_kep_5 violett_dekor_kavestyle_kep_6

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük